Μηχανή συσκευασίας μπουκαλιών από ανοξείδωτο χάλυβα

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Jinxin
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Διαμορφώστε το αριθ. LPC Δομή κυλίνδρων τροφών Σίτιση πολυ-δωματίων
Συσκευή χορήγησης της δόσης Δύτης Γεμίζοντας αρχή Πίεση
Συσκευάζοντας ανυψωτική δομή εμπορευματοκιβωτίων Πνευματική ανύψωση συνδυασμού υδατοπτώσεων Δομή ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ
Συσκευασία Μπουκάλι Υλικό συσκευασίας Πλαστικό
Το υλικό Ανοξείδωτο Συσκευασία μεταφορών Συσκευασμένος σε ξύλινες περιπτώσεις
Προδιαγραφή 2400mmx1600mmx2200mm Εμπορικό σήμα Jinxing
Προέλευση Κίνα Jiangsu Κώδικας HS 8422301090
Δυνατότητα προσφοράς 100 μονάδες ετησίως Υπηρεσία μεταπωλήσεων Εγκατάσταση περιοχών, συντήρηση περιοχών
Εξουσιοδότηση 12 μήνες Τύπος Μηχανή πλήρωσης εμβόλων
Αυτόματος βαθμός αυτόματος Υλικός τύπος Υγρό
Κεφάλι βαλβίδων πλήρωσης Πολυ-κεφάλι Προσαρμογή Διαθέσιμο | Προσαρμοσμένο αίτημα
Υψηλό φως

Μηχανή συσκευασίας μπουκαλιών ανοξείδωτου

,

Μηχανή συσκευασίας μπουκαλιών αυτόματη

,

Μηχανή συσκευασίας καπακιών μπουκαλιών Multi Head

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πολυσύνθετος αυτόματος βιομηχανικός κλώστης μπουκαλιών PE περιστροφικών πλακών

 

LPC unscrambling μηχανή μπουκαλιών σειράς η αυτόματη είναι ο μπροστινός ενισχυτικός εξοπλισμός τα μηχανήματα, που είναι κατάλληλα για την άτακτη πλαστική ταξινόμηση μπουκαλιών, τα μπουκάλια στέλνεται στην ανοίγοντας μηχανή μπουκαλιών μέσω του ανελκυστήρα και αποθηκεύεται στο δαχτυλίδι μπουκαλιών. Από τη φυγοκεντρική δύναμη της περιστροφικής πλάκας, τα μπουκάλια εισάγουν το κανάλι λήξης, μέσω του αντίστροφου μπουκαλιού ισιώνοντας τη συσκευή, τα μπουκάλια ταξινομούνται στην ίδια κατεύθυνση του στόματος μπουκαλιών, και μέσω της παραγωγής στοματικών πρός τα πάνω καθοδηγώντας συσκευών μπουκαλιών στη ζώνη μεταφορέων.

 

Το σώμα μηχανών αποτελείται από το ανοξείδωτο 304, και άλλα μέρη αποτελούνται επίσης από τα ανθεκτικά μη μεταλλικά υλικά. Μερικά εισαγόμενα μέρη επιλέγονται για το ηλεκτρικό και αεροκίνητο σύστημα, το οποίο κάνει τον εξοπλισμό να έχει το χαμηλό ποσοστό αποτυχίας και την υψηλή αξιοπιστία. Αυτή η μηχανή υιοθετεί τον έλεγχο υπολογιστών PLC, κανονισμός ταχύτητας μετατροπής συχνότητας, υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης, μπορεί να συνδεθεί με τις διάφορες γεμίζοντας γραμμές παραγωγής.

Λεπτομερείς φωτογραφίες

Πολυσύνθετος αυτόματος βιομηχανικός κλώστης μπουκαλιών PE περιστροφικών πλακών
Βαρέλι αποθήκευσης μεγάλης περιεκτικότητας, το μπουκάλι από τη φυγοκεντρική δύναμη μέσα στη σπειροειδή μεταφορά βαρελιών. Για να αλλάξει τα μπουκάλια των διαφορετικών προδιαγραφών, είναι απαραίτητο να αυξηθεί ή να μειωθεί η λαστιχένια λουρίδα του φυγοκεντρικού πιάτου. Υπάρχει φωτοηλεκτρική ανίχνευση για να ελέγξει τον αριθμό μπουκαλιών στο βαρέλι, και με τη να ταΐσει με μπιμπερό μηχανή, η αποδοτικότητα παραγωγής είναι υψηλότερη.

 

  
Το μπουκάλι στέλνεται στη συσκευή στάσεων μπουκαλιών από τη ζώνη στερέωσης μέσω του στόματος αντι-μπουκαλιών ισιώνοντας τη συσκευή, και το στόμα μπουκαλιών τακτοποιείται ομοιόμορφα πρός τα πάνω και στέλνεται έπειτα στη ζώνη μεταφορέων για την παραγωγή. Η ζώνη στερέωσης μπορεί να ρυθμίσει το πλάτος σύμφωνα με τη διάμετρο του μπουκαλιού.
Πολυσύνθετος αυτόματος βιομηχανικός κλώστης μπουκαλιών PE περιστροφικών πλακών
 

Παράμετροι προϊόντων

Ικανότητα παραγωγής: 5000-8000 μπουκάλια/ώρα (330mL-550ml)
Εφαρμόσιμη διάμετρος μπουκαλιών: ∮35-∮100
Ύψος του εφαρμόσιμου μπουκαλιού: 150mm340mm
Μέγεθος οικοδεσποτών: ∮2200mm* H1750mm
Μέγεθος ανελκυστήρων: 2800*1250*2100
Βάρος: περίπου 900 κλ
Τάση: Hz 220 β/50
Δύναμη: 3 KW
Πηγή: 0,6 PA
Ύψος γραμμών παραγωγής: κατασκευασμένος σύμφωνα με το ύψος της γεμίζοντας γραμμής (σειρά ρύθμισης: 100mm)
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: η γραμμή παραγωγής εμφιαλωμένου νερού, εμφιαλωμένη γραμμή παραγωγής ποτών, χημική γραμμή παραγωγής προϊόντων, εμφιάλωσε τη γραμμή παραγωγής καλλυντικών, κ.λπ.

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 


Πολυσύνθετος αυτόματος βιομηχανικός κλώστης μπουκαλιών PE περιστροφικών πλακών
Η Co. μηχανημάτων Jintan Jinxing Changzhou, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2004, βρίσκεται στον ποταμό Yangtze που η του δέλτα περιοχή Jintan changzhou ζώνης οικονομικής ανάπτυξης, συμμετέχει στην κατασκευή προϊόντων συσκευάζοντας μηχανημάτων, τις πωλήσεις και την εισαγωγή και την επιχείρηση εξαγωγής ως μια από τις ευφυείς κατασκευαστικές επιχειρήσεις εξοπλισμού.
Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι λογική μηχανή μπουκαλιών, πλυντήριο μπουκαλιών, μηχανή πλήρωσης, μηχανή κάλυψης, μηχανή μαρκαρίσματος, μηχανή συσκευασίας, palletizing μηχανή, κ.λπ.
Η επιχείρηση συμμετέχει κυρίως στη χημική βιομηχανία φυτοφαρμάκων, την πετροχημική βιομηχανία, τα καλλυντικά, την ιατρική, την ευφυή γενική λύση εργαστηρίων βιομηχανίας τροφίμων και την προσγειωμένος με το κλειδί στο χέρι επιχείρηση προγράμματος. Η επιχείρηση αποδίδει σημασία στην ανεξάρτητη καινοτομία, την τεχνολογία προϊόντων και την ποιότητα στη εγχώρια βιομηχανία σε μια σημαντική θέση, με την κύρια τεχνική δυνατότητα καινοτομίας και την υψηλής ποιότητας ομάδα προσωπικού για τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες για να παρέχει διάφορες αξιόπιστες εξατομικευμένου αυτοματοποίησης γραμμών παραγωγής συσκευασίας συνολικά λύσεις.

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

 

Οι υπηρεσίες μας
Η υπηρεσία δειγμάτων
1. Μπορούμε να σας στείλουμε το βίντεο παραγωγής της μηχανής.
Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να δείτε τις μηχανές σε λειτουργία εδώ. Θα κανονίσουμε να σας επιλέξουμε επάνω όταν έρχεστε.
Προσαρμοσμένη υπηρεσία
1. Μπορούμε να σχεδιάσουμε τη μηχανή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας (υλικό, δύναμη, γεμίζοντας τύπος, τύπος μπουκαλιών, κ.λπ.).
2. Θα σας δώσουμε επίσης τις επαγγελματικές συμβουλές.
Υπηρεσία μεταπωλήσεων
1. Θα παράσχουμε το ΜΠΙΛ της φόρτωσης για να εξασφαλίσουμε εγκαίρως ότι μπορείτε να πάρετε την κατάλληλη μηχανή γρήγορα.
2. Αφότου ολοκληρώνετε τους όρους προετοιμασιών, οι μηχανικοί μας θα πάνε στο εργοστάσιό σας για την εγκατάσταση, τη δοκιμή και την κατάρτιση.
Παρέχουμε την εξουσιοδότηση ενός έτους, για να παρέχουμε δωρεάν τα τρωτά μέρη.
Επιτυχείς περιπτώσεις
Μέσω του αποδοτικού ελέγχου δαπανών, βρίσκουμε τη σωστή ισορροπία με τους πελάτες μας: διαφοροποιημένη σειρά παραγωγής, συσκευάζοντας μορφή υψηλών σημείων. Συγχρόνως, η αποδοτική λειτουργία του εξοπλισμού βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα αγοράς των επιχειρήσεων. Το Wangji θα παράσχει στους πελάτες τις προσαρμοσμένες λύσεις γραμμών παραγωγής ποτών, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου μπουκαλιών, του σχεδίου ετικετών, της προετοιμασίας ποτών, του συστήματος συσκευασίας και των λύσεων διαφήμισης των καλύτερων λύσεων, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις έναρξης πελατών εύκολα, εύκολη πρόσβαση στην αγορά.

FAQ


Q: Πώς μπορώ να ξέρω την ποιότητα των μηχανών σας προτού να διατάξω;
Α: Έχουμε πολλά προγράμματα στις διαφορετικές χώρες, με την άδεια των πελατών, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε για να επισκεφτούμε τα εργοστάσια και να δούμε το τρέξιμο μηχανών. Είστε επίσης πολύ ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας στην Κίνα για να δείτε τη μηχανή στο εργοστάσιό μας.

Q: Πώς μπορούμε να ελέγξουμε τις μηχανές μας εάν διατάζουμε τις μηχανές από σας;
Α: Θα εξετάσουμε όλες τις μηχανές πριν από την αποστολή, μπορείτε να έρθετε να επιθεωρήσετε τις μηχανές ή μπορούμε να πάρουμε τα βίντεο για σας.

Q: Ποια είναι η εγγύηση ή η εξουσιοδότηση των μηχανών σας;
Α: Δίνουμε 18 μήνες εξουσιοδότησης για τα μηχανικά μέρη και 12 μήνες εξουσιοδότησης για τα ηλεκτρικά μέρη.

Το Q. Εάν έχουμε ένα δείγμα νέων προϊόντων, θα μπορούσατε να βοηθήσετε να αναλύσετε και να σχεδιάσετε τη μηχανή;
Α: Ναι, οι τεχνικοί μας μπορούν να βοηθήσουν να αναλύσουν, να σχεδιάσουν και να εξετάσουν τα νέα προϊόντα που προσφέρετε.

Q: Για έναν νέο εκκινητή, πώς μπορείτε να με βοηθήσετε να αρχίσω και να τρέξω εμφιαλώνοντας εγκαταστάσεις νερού ή ποτών;
Α: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σχέδιο μπουκαλιών, σχέδιο ετικετών και να επιλέξετε το κατάλληλους μαρκάρισμα και τον τύπο συσκευασίας σύμφωνα με την τοπική αγορά σας. Εάν πρέπει να επιβεβαιώσετε το μέγεθος εργοστασίων, μπορούμε επίσης να κάνουμε το σχέδιο σχεδιαγράμματος μηχανών αναλόγως. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε τις μηχανές, εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας πώς να λειτουργήσουμε, να διατηρήσουμε τις μηχανές και να σας βοηθήσουμε ακόμη και να μισθώσετε τον πεπειραμένο κινεζικό μηχανικό για να εργαστούμε στο εργοστάσιό σας ως διευθυντή παραγωγής.

 

Συνιστώμενα προϊόντα