Γραμμή Παραγωγής

Καλωσορίστε στην προθήκη εργοστασίων της Co. μηχανημάτων Changzhou Jintan Jinxing, ΕΠΕ! Από την καθιέρωσή μας το 2004, έχουμε αφιερωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη του εξοπλισμού πλήρωσης εξεχουσών θέσεων και των συσκευάζοντας μηχανημάτων. Το εργοστάσιό μας είναι μια πλήμνη της καινοτομίας, της ακρίβειας, και της τελειότητας, όπου φέρνουμε τα προϊόντα μας στη ζωή.

 

Καθώς περπατείτε στο εργοστάσιό μας, θα βεβαιώσετε ένα δραστήριο περιβάλλον που γεμίζουν με τα μηχανήματα κατάστασης προόδου και μια ομάδα των ειδικευμένων επαγγελματιών. Η μονάδα παραγωγής μας είναι εξοπλισμένη με τη σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής και εμμένει στα ακριβή μέτρα ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλιστούν τα υψηλότερα πρότυπα της απόδοσης και της αξιοπιστίας προϊόντων.

 

Changzhou Jintan Jinxing Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Έχουμε την ειδική ομάδα σχεδίου για να συναντήσουμε το σχέδιο cOem σας,

Ακριβώς κοινοποιήστε σε με την ιδέα σας, θα κάνουμε το τρισδιάστατο σχέδιο για τον έλεγχό σας

Λογική τιμή και πλήρεις γραμμές παραγωγής για να ικανοποιήσει την ανάγκη παραγωγής σας

Αυστηρά QC η ομάδα σε βέβαιο όλα τα προϊόντα ανταποκρίνεται στα πρότυπα

Μπορούμε αυστηρά να ακολουθήσουμε το αίτημα τεχνών πελατών.

Χαιρετίστε την οποιαδήποτε συζήτησή σας για το cOem ή το ODM

Ε & Α

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα για να παρέχουμε προϊόντα με την καλύτερη ποιότητα και υψηλή σταθερότητα.Συνεργασία με γνωστά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ερευνητικών ιδρυμάτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικόΟρισμένα από τα βασικά τεχνολογικά επιτεύγματα και τεχνικοί δείκτες σε διεθνώς προηγμένο επίπεδο.

 

Αφήστε ένα μήνυμα