Μηχανή πλήρως αυτόματης αποσυναρμολόγησης πλαστικών μπουκαλιών

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Jinxin
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Σχήμα αριθ. LPS Δομή κυλίνδρων τροφών Σίτιση πολυ-δωματίων
Συσκευή χορήγησης της δόσης Δύτης Γεμίζοντας αρχή Πίεση
Συσκευάζοντας ανυψωτική δομή εμπορευματοκιβωτίων Πνευματική ανύψωση συνδυασμού υδατοπτώσεων Δομή ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ
Συσκευασία Μπουκάλι Υλικό συσκευασίας πλαστικό
Το υλικό Ανοξείδωτο Πακέτο μεταφοράς Συσκευασμένος σε ξύλινες περιπτώσεις
Προδιαγραφές 2400mmx1600mmx2200mm Εμπορικό σήμα Jinxing
Προέλευση Κίνα Jiangsu Κωδικός ΕΣ 8422301090
Δυνατότητα προσφοράς 100 μονάδες ετησίως Υπηρεσία μεταπωλήσεων Εγκατάσταση περιοχών, συντήρηση περιοχών
Εξουσιοδότηση 12 μήνες Τύπος Μηχανή πλήρωσης εμβόλων
Αυτόματος βαθμός Αυτόματος Υλικός τύπος Υγρό
Κεφάλι βαλβίδων πλήρωσης Πολυ-κεφάλι Προσαρμογή Διαθέσιμο | Προσαρμοσμένο αίτημα
Υψηλό φως

Μηχανήματα για το άνοιγμα μπουκαλιών από πλαστικό

,

Μηχανήματα πλήρως αυτόματης αποκωδικοποίησης

,

550 ml μπουκάλι για ζώα από μηχάνημα αποκλεισμού

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πλήρως αυτόματο επαγγελματικά κατασκευασμένο πλαστικό μπουκάλι Unscrambler

 

Αυτό το μηχάνημα διαλογής μπουκαλιών χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά εργοστάσια, προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, τα κατάλληλα μπουκάλια περιλαμβάνουν στρογγυλά μπουκάλια, ειδικά σχήματα μπουκάλια.μπουκάλι ανασπάσματοςΑυτό το μηχάνημα υιοθετεί την υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα ή μη τοξική ρύπανση ελεύθερη μηχανική πλαστική κατασκευή, εφαρμογή της μηχανικής τεχνολογίας μετάδοσης, μέσω της απλής ρύθμιση,μπορεί να εφαρμόσει διάφορους τύπους φιαλώνΗ μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οικοδεσπότης ή να συνδεθεί με τη γραμμή παραγωγής.

Η μηχανή αυτοματοποίησης μπουκαλιών της σειράς LPS είναι το μπροστινό άκρο της μηχανής πλήρωσης, εφαρμόζεται στην ταξινόμηση πλαστικών μπουκαλιών,αταξία μπουκάλι μηχανή μέσω ανόδου στο μπουκάλι του πίνακα στροφής, ξεκλείδωμα μπουκάλι πλάκα περιστροφή, ξεκλείδωμα μπουκάλια μπουκάλι στην θέση πλάκας, μέσω αντίστροφη συσκευή εμφάνισης μπουκάλι, θα αντιστρέψει το μπουκάλι είναι επάνω, όλα είναι σύμφωνη με το στόμα του μπουκαλιού επάνω,Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 304 και άλλα εξαρτήματα είναι επίσης κατασκευασμένα από ανθεκτικά μη μεταλλικά υλικά.Ηλεκτρικά και πνευματικά συστήματα χρησιμοποιούν ορισμένα εξαγόμενα εξαρτήματαΤο μηχάνημα υιοθετεί έλεγχο από υπολογιστή PLC, ρύθμιση ταχύτητας μετατροπής συχνότητας, υψηλό βαθμό αυτοματισμού.μπορεί να συνδεθεί με διάφορες γραμμές παραγωγής γεμίσματος.

Λεπτομερείς φωτογραφίες

Fully Automatic Professional Made Plastic Bottle Unscrambler
Ο αυτόματος αποσυναρμολογητής μπουκαλιών χρησιμοποιείται για τη διαλογή και τη μεταφορά μπουκαλιών. 

 

  
Το πίνακα περιστροφής είναι προσαρμοσμένο ανάλογα με το μέγεθος του μπουκαλιού για να εξασφαλιστεί η γρήγορη και σταθερή διόρθωση του μπουκαλιού με το στόμα του μπουκαλιού προς τα κάτω, έτσι ώστε όλα τα μπουκάλια με το στόμα του μπουκάλου προς τα πάνω,εξόδου προς τη μεταγωγική ταινία, βελτιώσει την αποδοτικότητα της παραγωγής.
Fully Automatic Professional Made Plastic Bottle Unscrambler
 

Παράμετροι προϊόντος

Ικανότητα παραγωγής: 3000-6000 φιάλες/ώρα (330 ml-550 ml)
Εφαρμόσιμη διάμετρος μπουκαλιού: 35-80
Υψόμετρος ισχύουσας φιάλης: 60 mm-150 mm
Μέγεθος υποδοχής: 1800mm* 950mm*1550mm
Μέγεθος ανελκυστήρα: 2000*1050*1600
Βάρος: περίπου 400 kg
Τετάρτη:
Δύναμη: 3 kW
Πηγή: 0,6 Pa
Υψόμετρος γραμμής παραγωγής: κατασκευάζεται σύμφωνα με το ύψος της γραμμής πλήρωσης (περίοδος ρύθμισης: 100 mm)
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: γραμμή παραγωγής εμφιαλωμένου νερού, γραμμή παραγωγής εμφιαλωμένων ποτών, γραμμή παραγωγής χημικών προϊόντων, γραμμή παραγωγής εμφιαλωμένων καλλυντικών κλπ.

 

Προφίλ εταιρείας

 


Fully Automatic Professional Made Plastic Bottle Unscrambler
Η Changzhou Jintan Jinxing Machinery Co., LTD., που ιδρύθηκε το 2004, βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης του δέλτα του ποταμού Γιανγκτσέ, διαμέρισμα Changzhou Jintan,ασχολείται με την κατασκευή προϊόντων συσκευασίας μηχανημάτων, πωλήσεις και εισαγωγές και εξαγωγές ως μία από τις επιχειρήσεις παραγωγής ευφυών εξοπλισμού.
Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας είναι η μηχανή ορθολογικής συσκευασίας μπουκαλιών, η μηχανή πλύσης μπουκαλιών, η μηχανή πλήρωσης, η μηχανή κάλυψης, η μηχανή επισήμανσης, η μηχανή συσκευασίας, η μηχανή παλέτισης κλπ.
Η εταιρεία ασχολείται κυρίως με τη χημική βιομηχανία φυτοφαρμάκων, την πετροχημική βιομηχανία, τα καλλυντικά, τη ιατρική, την βιομηχανία τροφίμων, την έξυπνη εργασία, τη συνολική λύση και την εκφόρτωση έργων turnkey.Η εταιρεία δίνει σημασία στην ανεξάρτητη καινοτομία, η τεχνολογία και η ποιότητα των προϊόντων στην εγχώρια βιομηχανία σε μια σημαντική θέση, with leading technical innovation ability and high-quality staff team for domestic and foreign customers to provide a number of reliable packaging production line automation overall personalized solutions.

Μετά την πώληση

 

Υπηρεσίες μας
Δοκιμαστική υπηρεσία

1Μπορούμε να σας στείλουμε το βίντεο παραγωγής της μηχανής.
Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να δείτε τα μηχανήματα που λειτουργούν εδώ. Θα κανονίσουμε να σας πάρουμε όταν έρθετε.
Προσαρμοσμένη υπηρεσία
1Μπορούμε να σχεδιάσουμε το μηχάνημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας (υλικό, ισχύ, τύπο πλήρωσης, τύπο μπουκαλιού, κλπ.).
2Θα σας δώσουμε επίσης επαγγελματική συμβουλή.
Υπηρεσία μετά την πώληση
1Θα σας παράσχουμε την χρεωστική έγκαιρα για να εξασφαλίσουμε ότι μπορείτε να πάρετε την κατάλληλη μηχανή γρήγορα.
2Αφού ολοκληρώσετε τις συνθήκες προετοιμασίας, οι μηχανικοί μας θα πάνε στο εργοστάσιό σας για εγκατάσταση, δοκιμές και εκπαίδευση.
Παρέχουμε εγγύηση ενός έτους, δωρεάν για να παρέχουμε ευάλωτα μέρη.
Επιτυχημένες υποθέσεις
Μέσα από αποτελεσματικό έλεγχο του κόστους, βρίσκουμε τη σωστή ισορροπία με τους πελάτες μας: ποικίλη γκάμα παραγωγής, μορφή συσκευασίας υψηλού επιπέδου.η αποτελεσματική λειτουργία του εξοπλισμού βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων στην αγοράΗ Wangji θα παρέχει στους πελάτες προσαρμοσμένες λύσεις παραγωγής ποτών, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού μπουκαλιών, του σχεδιασμού ετικετών, της προετοιμασίας ποτών,Συστήματα συσκευασίας και διαφημιστικές λύσεις των καλύτερων λύσεων, για να βοηθήσει τους πελάτες να ξεκινήσουν εύκολα επιχειρήσεις, εύκολη πρόσβαση στην αγορά.

Γενικές ερωτήσεις


Ε: Πώς μπορώ να μάθω την ποιότητα των μηχανών σας πριν παραγγείλω;
Α: Έχουμε πολλά έργα σε διάφορες χώρες, με την άδεια των πελατών, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε να επισκεφθείτε τα εργοστάσια και να δείτε τα μηχανήματα να λειτουργούν.Είστε επίσης πολύ ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε την εταιρεία μας στην Κίνα για να δείτε το μηχάνημα που λειτουργεί στο εργοστάσιό μας.

Ε: Πώς μπορούμε να ελέγξουμε τα μηχανήματα μας αν παραγγείλουμε τα μηχανήματα από εσάς;
Α: Θα δοκιμάσουμε όλες τις μηχανές πριν από την αποστολή, μπορείτε να έρθετε να επιθεωρήσετε τις μηχανές ή μπορούμε να πάρουμε βίντεο για εσάς.

Ε: Ποια είναι η εγγύηση ή η εγγύηση των μηχανών σας;
Α: Δίνουμε 18 μήνες εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και 12 μήνες εγγύηση για τα ηλεκτρικά μέρη.


Ε. Αν έχουμε ένα νέο δείγμα προϊόντος, θα μπορούσες να μας βοηθήσεις να αναλύσουμε και να σχεδιάσουμε το μηχάνημα;

Α: Ναι, οι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αναλύσετε, να σχεδιάσετε και να δοκιμάσετε τα νέα προϊόντα που προσφέρετε.

Ε: Για ένα νέο ξεκίνημα, πώς μπορείτε να με βοηθήσετε να ξεκινήσω και να λειτουργήσω ένα εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού ή ποτών;
Α: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σχεδιασμό μπουκαλιών, το σχεδιασμό ετικέτας και να επιλέξετε την κατάλληλη επισήμανση και τον τύπο συσκευασίας σύμφωνα με την τοπική αγορά σας.Μπορούμε επίσης να κάνουμε το σχέδιο διάταξης του μηχανήματος αναλόγωςΜπορούμε να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε τα μηχανήματα, να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας πώς να λειτουργεί, να συντηρήσει τα μηχανήματα και ακόμη να σας βοηθήσουμε να προσλάβετε έναν έμπειρο κινέζο μηχανικό να εργαστεί στο εργοστάσιό σας ως διευθυντής παραγωγής.