Μηχανή πλήρωσης σόγιας σάλτσου με 10 ακροφύσια 60BPM Αυτοματοποιημένη μηχανή πλήρωσης υγρού με γραμμικό τρόπο

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Jinxin
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Σχήμα αριθ. Fpl-10 μηχανή πλήρωσης Δομή κυλίνδρων τροφών Σίτιση πολυ-δωματίων
Συσκευή χορήγησης της δόσης Δύτης Γεμίζοντας αρχή Πίεση
Συσκευάζοντας ανυψωτική δομή εμπορευματοκιβωτίων Πνευματική ανύψωση συνδυασμού υδατοπτώσεων Δομή ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ
Συσκευασία Μπουκάλι Υλικό συσκευασίας πλαστικό
Το υλικό Ανοξείδωτο Πακέτο μεταφοράς Συσκευασμένος σε ξύλινες περιπτώσεις
Προδιαγραφές 2000mmx1500mmx2200mm Εμπορικό σήμα Jinxing
Προέλευση Κίνα Jiangsu Κωδικός ΕΣ 8422301090
Δυνατότητα προσφοράς 100 μονάδες ετησίως Υπηρεσία μεταπωλήσεων Εγκατάσταση περιοχών, συντήρηση περιοχών
Εξουσιοδότηση 12 μήνες Τύπος Μηχανή πλήρωσης εμβόλων
Αυτόματος βαθμός Αυτόματος Υλικός τύπος Υγρό
Κεφάλι βαλβίδων πλήρωσης Πολυ-κεφάλι Προσαρμογή Διαθέσιμο | Προσαρμοσμένο αίτημα
Υψηλό φως

10 Μηχανή πλήρωσης σάλτσου με ακροφύσιο

,

Μηχανή πλήρωσης σάλτσας 60BPM

,

Μηχανή γεμίσματος υγρού με γραμμικό σύστημα καρυκευμάτων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Σόγιας σάλτσας πλήρωσης μηχανών αυτόματη μηχανή πλήρωσης καρυκευμάτων γραμμική υγρή

 

Πλήρως αυτόματη πολυ μηχανή πλήρωσης και συσκευασίας νερού σάλτσας κολλών πακέτων ραβδιών σακουλιών παρόδων υγρή
4 πάροδοι 6 πάροδοι 8 πάροδοι 10 sanitizer σαπουνιών μουστάρδας πάγου τσαντών ραβδιών σακουλιών παρόδων μηχανών συσκευασίας πάγου κέτσαπ σαλτσών σαλάτας ξιδιού πετρελαίου μελιού παρόδων λαϊκή πολυ μικρή υγρή popsicle υγρή μηχανή συσκευασίας

 

1. Ο υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης, εύκολη λειτουργία, σταθερή λειτουργία, μπορεί αποτελεσματικά να κερδίσει εταιρικές δαπάνες και να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής.
2. Κάθε ενιαία μηχανή μπορεί να ολοκληρώσει την εργασία της ανεξάρτητα. Έχει το ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα και ηλεκτρικός
συστατικά όπως η επίδειξη αριθμητικού ελέγχου για να ελέγξει και να ρυθμίσει τις διάφορες παραμέτρους και τις τοποθετήσεις επίδειξης. Μπορέστε να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν την τυποποιημένη παραγωγή
3. Οι μεμονωμένες μηχανές είναι συνδεμένες και χωρισμένες γρήγορα, και η ρύθμιση είναι γρήγορη και απλή, έτσι ώστε κάθε διαδικασία της παραγωγής μπορεί να συντονιστεί.
4. Κάθε ενιαία μηχανή μπορεί να προσαρμοστεί στη συσκευασία των διάφορων προδιαγραφών των μπουκαλιών, με λίγα μέρη ρύθμισης.
5. Αυτή η συσκευάζοντας γραμμή παραγωγής υιοθετεί το διεθνές νέο σχέδιο διαδικασίας και ανταποκρίνεται στα πρότυπα της κκπ.
6. Τα τρεξίματα γραμμών παραγωγής ομαλά, κάθε λειτουργία είναι εύκολο να συνδυαστούν, και η συντήρηση είναι κατάλληλη. Οι διάφοροι συνδυασμοί παραγωγής μπορούν να εκτελεσθούν σύμφωνα με τις αντίστοιχες απαιτήσεις διαδικασίας προϊόντων του χρήστη.

 

Αυτόματη μηχανή πλήρωσης σάλτσας σόγιας μηχανών πλήρωσης καρυκευμάτων γραμμική
Βαλβίδα πλήρωσης ακρίβειας.
1, ευρέως χρησιμοποιημένος στην πλήρωση των μηχανημάτων, ιδιαίτερα κατάλληλος για τα λεπτά και σύνθετα υλικά.
2. Γρήγορα γεμίζοντας ταχύτητα.
3, έξοχος και συμπαγής, εύκολος να αντανακλάσει ή σχεδιάγραμμα σωληνώσεων
4. Το ειδικό σχέδιο σφράγισης στο κατώτατο σημείο του στόματος πλήρωσης αποτρέπει τη διαρροή κατά τη διάρκεια της πλήρωσης.
5. Να κάνει λοξοτομή δομή στο κατώτατο σημείο της πλήρωσης του κεφαλιού. Με τη σταθερή επίδραση, μπορεί να καταδυθεί στο κατώτατο σημείο της πλήρωσης μπουκαλιών.
6. Με τον έλεγχο μηχανών, η βαλβίδα πλήρωσης μπορεί να αυξηθεί συγχρόνως με το υγρό επίπεδο, μειώνοντας αποτελεσματικά την παραγωγή αφρού.
 
Ειδικό σχέδιο κυλίνδρων δοσολογίας.
Όπως φαίνεται στην εικόνα, το σκάφος της γραμμής κυλίνδρων τοποθετείται στην κορυφή του worktable, και το σχέδιο εμβόλων ένας-κουμπιών decylinder παρέχει την πολύ περισσότερη ευελιξία από το παραδοσιακό non-removable και αναγεννόμενο σκάφος της γραμμής κυλίνδρων, καθιστώντας το ευκολότερο να καθαρίσει και να αντικαταστήσει τις σφραγίδες.
 
Αυτόματη μηχανή πλήρωσης σάλτσας σόγιας μηχανών πλήρωσης καρυκευμάτων γραμμική
 
Αυτόματη μηχανή πλήρωσης σάλτσας σόγιας μηχανών πλήρωσης καρυκευμάτων γραμμική
Οδηγημένη πλήρωση σερβο μηχανών
1, γρήγορη ταχύτητα, υψηλή ακρίβεια, καλή σταθερότητα
2. Η πλήρωση υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιείται στο αρχικό στάδιο της πλήρωσης. Όταν ο γεμίζοντας όγκος είναι στενός στο στόχο, η αργή πλήρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει το υγρό στόμα μπουκαλιών ρύπανσης υπερχείλισης
3, εύκολος να ρυθμίσουν, προδιαγραφές πλήρωσης πρέπει μόνο να αλλάξουν τις παραμέτρους στην οθόνη αφής, η ρύθμιση δόσεων μπορεί επίσης να ρυθμιστεί στην οθόνη αφής
4, έναντι της παραδοσιακής γεμίζοντας μεθόδου, οδηγημένη μηχανή σερβο μηχανών δεν επηρεάζονται από την αλλαγή της πίεσης συμπιεσμένου αέρα, υψηλότερη αποδοτικότητα παραγωγής.

Η αυτόματη μηχανή πλήρωσης ελέγχεται από τον υπολογιστή μέσω μιας βοηθητικής συσκευής (όπως ένα σύστημα μπουκαλιών φραγμών κυλίνδρων, ένα σύστημα μπουκαλιών στάσεων, το ανυψωτικό σύστημα, ο έλεγχος τροφοδοσίας, οι μετρώντας συσκευές, κ.λπ.) για να ολοκληρώσει την αυτόματη πλήρωση ελλείψει των προσωπικών λειτουργούντων όρων.
Γεμίζοντας ακροφύσιο 4 ακροφύσιο 6 ακροφύσιο 8 ακροφύσιο 10 ακροφύσιο 12 ακροφύσιο Ακροφύσιο 16 Ακροφύσιο 18
Γεμίζοντας ταχύτητα 30 BOT/λ. 40 BOT/λ. 50 BOT/λ. 60 BOT/λ. 70 BOT/λ. 80 BOT/λ. 90 BOT/λ.
Γεμίζοντας όγκος 50-500ml, 100-1000ml
Γεμίζοντας ακρίβεια ±0.51%
Τάση ισχύος 220V, 50/60Hz, 2 - φάση 380V, 50/60Hz, φάση 3
Κατανάλωση αέρα 0.6-0.8Mpa
Παρατήρηση 1. Η γεμίζοντας ταχύτητα είναι μπουκάλι νερό 500ml/.
2. Η γεμίζοντας ταχύτητα οφείλεται διαφορετικός στα διαφορετικά υλικά χαρακτηριστικά.
3. Περισσότερες επιλογές μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Αυτόματη μηχανή πλήρωσης σάλτσας σόγιας μηχανών πλήρωσης καρυκευμάτων γραμμική
Η Co. μηχανημάτων Jintan Jinxing Changzhou, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2004, βρίσκεται στον ποταμό Yangtze που η του δέλτα περιοχή Jintan changzhou ζώνης οικονομικής ανάπτυξης, συμμετέχει στην κατασκευή προϊόντων συσκευάζοντας μηχανημάτων, τις πωλήσεις και την εισαγωγή και την επιχείρηση εξαγωγής ως μια από τις ευφυείς κατασκευαστικές επιχειρήσεις εξοπλισμού.
Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι λογική μηχανή μπουκαλιών, πλυντήριο μπουκαλιών, μηχανή πλήρωσης, μηχανή κάλυψης, μηχανή μαρκαρίσματος, μηχανή συσκευασίας, palletizing μηχανή, κ.λπ.
Η επιχείρηση συμμετέχει κυρίως στη χημική βιομηχανία φυτοφαρμάκων, την πετροχημική βιομηχανία, τα καλλυντικά, την ιατρική, την ευφυή γενική λύση εργαστηρίων βιομηχανίας τροφίμων και την προσγειωμένος με το κλειδί στο χέρι επιχείρηση προγράμματος. Η επιχείρηση αποδίδει σημασία στην ανεξάρτητη καινοτομία, την τεχνολογία προϊόντων και την ποιότητα στη εγχώρια βιομηχανία σε μια σημαντική θέση, με την κύρια τεχνική δυνατότητα καινοτομίας και την υψηλής ποιότητας ομάδα προσωπικού για τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες για να παρέχει διάφορες αξιόπιστες εξατομικευμένου αυτοματοποίησης γραμμών παραγωγής συσκευασίας συνολικά λύσεις.

Οι υπηρεσίες μας
Η υπηρεσία δειγμάτων
1. Μπορούμε να σας στείλουμε το βίντεο παραγωγής της μηχανής.
Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να δείτε τις μηχανές σε λειτουργία εδώ. Θα κανονίσουμε να σας επιλέξουμε επάνω όταν έρχεστε.
Προσαρμοσμένη υπηρεσία
1. Μπορούμε να σχεδιάσουμε τη μηχανή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας (υλικό, δύναμη, γεμίζοντας τύπος, τύπος μπουκαλιών, κ.λπ.).
2. Θα σας δώσουμε επίσης τις επαγγελματικές συμβουλές.
Υπηρεσία μεταπωλήσεων
1. Θα παράσχουμε το ΜΠΙΛ της φόρτωσης για να εξασφαλίσουμε εγκαίρως ότι μπορείτε να πάρετε την κατάλληλη μηχανή γρήγορα.
2. Αφότου ολοκληρώνετε τους όρους προετοιμασιών, οι μηχανικοί μας θα πάνε στο εργοστάσιό σας για την εγκατάσταση, τη δοκιμή και την κατάρτιση.
Παρέχουμε την εξουσιοδότηση ενός έτους, για να παρέχουμε δωρεάν τα τρωτά μέρη.
Επιτυχείς περιπτώσεις
Μέσω του αποδοτικού ελέγχου δαπανών, βρίσκουμε τη σωστή ισορροπία με τους πελάτες μας: διαφοροποιημένη σειρά παραγωγής, συσκευάζοντας μορφή υψηλών σημείων. Συγχρόνως, η αποδοτική λειτουργία του εξοπλισμού βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα αγοράς των επιχειρήσεων. Το Wangji θα παράσχει στους πελάτες τις προσαρμοσμένες λύσεις γραμμών παραγωγής ποτών, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου μπουκαλιών, του σχεδίου ετικετών, της προετοιμασίας ποτών, του συστήματος συσκευασίας και των λύσεων διαφήμισης των καλύτερων λύσεων, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις έναρξης πελατών εύκολα, εύκολη πρόσβαση στην αγορά.
 
Συνιστώμενα προϊόντα