Μας ελάτε σε επαφή με
Joey

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613826075036/008613928997840

WhatsApp : +008613826075036

Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.

Μηχανήματα Guanhao Guangzhou & Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ.

Προσαρμόστε τον κατασκευαστή μηχανημάτων. 

  • Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.
  • Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.
  • Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.
  • Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες Guanhao Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 6,860,000-7,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 1994
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Μηχανήματα Guanhao & Co. ΕΠΕ εξοπλισμού.

 

Μηχανήματα Guanhao Guangzhou & Co. ΕΠΕ εξοπλισμού, στο παρελθόν γνωστή ως Co. εξοπλισμού Guangzhou Huahui Machinery&, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 1994. σαν από παλιά καθιερωμένη επιχείρηση στην αυτόματοι γεμίζοντας και ονομάζοντας βιομηχανία μηχανημάτων μέσω περισσότερο από 20 ετών, συμμετείχαμε στην κατασκευή των μηχανών καλής ποιότητας στους τομείς ποικιλίας και την παροχή των λύσεων σχεδίου στην πλήρωση, τη σφράγιση και τη γραμμή παραγωγής. 

έχουμε ένα πλήρες σύστημα για τις υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής, πωλήσεων και μεταπωλήσεων. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στο σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή της πλήρωσης της σειράς μαρκαρίσματος μηχανημάτων και εξοπλισμού: Κάθετη στρογγυλή μηχανή μαρκαρίσματος μπουκαλιών, οριζόντια στρογγυλή μηχανή μαρκαρίσματος μπουκαλιών, αυτόματη μηχανή μαρκαρίσματος που ταχυδρομούνται, αυτόματες διπλός-δευτερεύουσες αυτοκόλλητες ετικέττες, καθώς επίσης και μονομερείς μορφές μηχανών μαρκαρίσματος μεταβλητής μηχανής μαρκαρίσματος, μηχανή πλήρωσης, αυτόματη σερβο πλήρωση εμβόλων, αυτόματες μηχανές πλήρωσης βαρύτητας, αυτόματη κενή μηχανή πλήρωσης και μεταβλητή μηχανή πλήρωσης συνήθειας. Καλύπτοντας μηχανή: Αυτόματη μηχανή κάλυψης συνδετήρων περιστροφική, αυτόματες περιστροφικές μηχανές αρπαγών κάλυψης, αυτόματη μηχανή κάλυψης και άλλα είδη μη γραμμικής προσαρμογής μηχανών κάλυψης.

 

Η Co. Guanhao Machinery&Equipment Guangzhou, ΕΠΕ βάζει πάντα τη τεχνολογική καινοτομία σε μια σημαντική θέση. Το 1999, αναπτύξαμε την πρώτη έξοχος-μεγάλη συνεχή σφραγίζοντας μηχανή διαμέτρων. Μέχρι στιγμής, αυτή η τεχνολογία είναι ακόμα στο κύριο επίπεδο στην Κίνα. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση έχει αναπτύξει επίσης το πρώτο πηνίο σηράγγων και έχει λάβει το εθνικό πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Στην έρευνα και την ανάπτυξη του μαρκαρίσματος της μηχανής, η επιχείρηση επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων, κάναμε τη μεγάλη σημαντική ανακάλυψη στον αυτόματο προσδιορισμό και την ανθρώπου-μηχανής ολοκλήρωση. Μια σημαντική σημαντική ανακάλυψη έχει γίνει στο μαρκάρισμα της ακρίβειας. Το ευφυές επίπεδο είναι μακριά μπροστά στην Κίνα. Η ακρίβεια μαρκαρίσματος ελέγχεται μέσα στη μηχανή κάλυψης 0.5mm.Guanhao και άλλα προϊόντα έχουν μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία συσκευάζοντας μηχανημάτων. Άλλα προϊόντα είναι παίρνουν επίσης τις εύνοιες των πελατών, όπως το μαρκάρισμα της μηχανής, σφραγίζοντας μηχανή φύλλων αλουμινίου αργιλίου, αυτόματη μηχανή χειρισμού μπουκαλιών, ζώνη μεταφορέων κώδικα ψεκασμού, η φαρμακευτική γραμμή παραγωγής και άλλα προϊόντα πωλούν καλά σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές, και την ομάδα Renhe, baiyunshan ιατρική Guangzhou ομο, ΕΠΕ, ομάδα Unilever, Co. ομίλου επιχειρήσεων Liby, ΕΠΕ, θέση της Κίνας, SteeleUSA. Η Coca-Cola και άλλες μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις έχουν τις καλές συνεταιριστικές σχέσεις, και κάποια μηχανήματα έχουν γίνει οριζόμενοι προμηθευτές αυτών των επιχειρήσεων.

 

Ιστορία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τη μηχανή από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Υπηρεσία
Η ομάδα μας

έχουμε την επαγγελματική ομάδα techinicain όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 20 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!