Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών

3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών

3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών

  • 3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών
  • 3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών
  • 3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών
  • 3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών
3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Provice Κίνα Jiangsu πόλεων Zhangjiagang
Μάρκα: BOTTLING MACHINERY
Πιστοποίηση: CE/ISO9001-2008
Αριθμό μοντέλου: 3 στρώματα θερμότητας που αναμιγνύει τη δεξαμενή
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: 2400-3000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Θάλασσα που στέλνει την ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 25-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 20sets το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ονομα: 3 ηλεκτρικών στρώματα σακακιών θέρμανσης που αναμιγνύουν τη δεξαμενή Ικανότητα: 500L-1000L
Πίεση: Κενός-0.6Mpa Δομή: εσωτερικό στρώμα layer+jacket layer+middle layer+insulation+outer
Υλικό μόνωσης: αφρός πολυουρεθάνιου Δύναμη θέρμανσης: 12KW για 500L/24KW για 1000L
Καταπακτή decametre: 400mm Διάμετρος του inlet&outlet: 38mm
Υψηλό φως:

1000L καλυμμένη δεξαμενή μίξης

,

500L καλυμμένη δεξαμενή μίξης

,

12KW ανοξείδωτο που αναμιγνύει τη δεξαμενή

Περιγραφή της θερμικής δεξαμενής συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου 3 στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών
 
Εφαρμογή της ηλεκτρικής δεξαμενής μίξης θέρμανσης:
Η ηλεκτρική δεξαμενή μίξης θέρμανσης έχει τα πλεονεκτήματα της ενέργειας - αποταμίευση, μείωση θορύβου, αντίσταση διάβρωσης, ισχυρή ικανότητα παραγωγής και κατάλληλος καθαρισμός. Χρησιμοποιείται ευρέως στο γαλακτοκομείο, τα τρόφιμα, το φαρμακευτικό είδος, τη χημική ουσία, το ποτό και άλλο εξοπλισμό βιομηχανικών τομέων ανάλογα με τις ανάγκες για την ηλεκτρική θέρμανση, τη συντήρηση και τη αποστείρωση θερμότητας, ή την αποθήκευση πηλού. Αρχή εργασίας: Η μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος διασποράς υψηλός-κουράς είναι αποτελεσματικά, γρήγορα και ομοιόμορφα διανείμετε μια φάση ή τις πολλαπλάσιες φάσεις σε μια άλλη συνεχή φάση, και υπό κανονικές συνθήκες, κάθε φάση είναι αδιάλυτη η μια στην άλλη. Λόγω της ισχυρής κινητικής ενέργειας που παρουσιάζεται από την υψηλή εφαπτόμενη ταχύτητα και την υψηλής συχνότητας μηχανική επίδραση της μεγάλης περιστροφής του στροφέα, το immiscible στερεό, το υγρό, και οι φάσεις αερίου μπορούν να είναι ομοιόμορφα και λεπτά στιγμιαία στο πλαίσιο συνδυασμένη δράση της αντίστοιχης ώριμης τεχνολογίας και των κατάλληλων πρόσθετων ουσιών μετά από να διασκορπίσουν και να γαλακτωματοποιήσουν, αφότου λαμβάνονται τελικά τα reciprocation υψηλής συχνότητας, σταθερών και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
 
Βάλτε το στερεό ή το υγρό στη δεξαμενή μίξης πριν τη χρήση, θερμαίνει το υγρό αναμιγνύοντας απαλλάσσοντας, και βαλμένος το στη δεξαμενή αποθήκευσης μετά από να ανακατώσει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα τρόφιμα (γαλακτοκομείο), το φαρμακευτικό είδος, καθημερινά τη χημική ουσία, το ποτό, το έλαιο, τη χημική ουσία, το χρώμα και άλλες βιομηχανίες ως ενδιάμεσος απομονωτής, υγρή αποθήκευση, που ανακατώνει, αναμιγνύοντας τη θέρμανση εξοπλισμού, τη μίξη και τη μίξη ή την επεξεργασία αποστείρωσης.
 
Περιγραφή προϊόντων:
Η δεξαμενή επεξεργασίας κατά δεσμίδες είναι ένας τοπ-ανοίγοντας τύπος, ο οποίος έχει τις λειτουργίες της θέρμανσης, του αυτόματου ελέγχου θερμοκρασίας, της συντήρησης θερμότητας, και του ανακατώματος έχει τα πλεονεκτήματα της γρήγορης μεταφοράς θερμότητας, της μεγάλης προσαρμογής διαφοράς θερμοκρασίας, και του κατάλληλου καθαρισμού. Χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα (γαλακτοκομείο), το φαρμακευτικό είδος, καθημερινά τη χημική ουσία, το ποτό, το έλαιο, τη χημική ουσία, τη χρωστική ουσία και άλλες βιομηχανίες για τη θέρμανση, τη μίξη και τη αποστείρωση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη μικρή και πειραματική χρήση δοκιμής στις μονάδες και τα όργανα επιστημονικής έρευνας χωρίς πηγή θερμότητας ατμού. Μπορεί επίσης να υιοθετήσει μια πλήρως εσωκλειόμενη δομή σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας.
 
Δομή και χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:
1. Κύρια τεχνολογία και δομική απόδοση: 1. Όγκος: 300L, 500L, 600L, 1000L~5000L.
2. Μέθοδος θέρμανσης: η ηλεκτρική ράβδος θέρμανσης παρεμβάλλεται στο σακάκι, και η θέρμανση είναι ακόμη και και δεν υπάρχει καμία κρύα ζώνη. Το έλαιο ή το νερό μεταφοράς θερμότητας εγχέεται στο σακάκι ως μέσο θέρμανσης για να παραγάγει την ενέργεια θερμότητας για να θερμάνει τα υλικά στη δεξαμενή.
3. Υλική θερμοκρασία θέρμανσης: ≤350℃ υλικός χρόνος θέρμανσης: 20min~90min (ανάλογα με τις απαιτήσεις διαδικασίας).
4. Έλεγχος θερμοκρασίας: Ηλεκτρικό θερμοηλεκτρικό ζεύγος χρήσης για να μετρήσει τη θερμοκρασία και να συνδέσει με τον ελεγκτή θερμοκρασίας με το μέτρο και τη θερμοκρασία ελέγχου (διαφορά ±≤1°C θερμοκρασίας), και να ρυθμίσει τη θερμοκρασία των υλικών. Ο ελεγκτής θερμοκρασίας εγκαθίσταται στο ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου, και η ράβδος μετάδοσης θερμοκρασίας παρεμβάλλεται κατ' ευθείαν στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής, έτσι ώστε η θερμοκρασία μπορεί να υποδειχθεί ακόμα και όταν χρησιμοποιείται το υλικό σε μια χαμηλή θέση.
5. Σώμα δεξαμενών: η εσωτερική επιφάνεια είναι καθρέφτης που γυαλίζεται, τραχύτητα Ra≤0.4μm.
6. Ανώτερη κάλυψη: Δύο ανοιγόμενες κινητές καλύψεις, που είναι εύκολο να καθαριστούν, και οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες είναι καθρέφτης που γυαλίζεται (τραχύτητα Ra≤0.4μm).
7. Η δομή του εσωτερικού κατώτατου σημείου δεξαμενών: υποβάλλεται σε επεξεργασία σε μια γωνία Ρ με την περιστροφή, και δεν υπάρχει καμία νεκρή γωνία μετά από να ενώσει στενά και να γυαλίσει με το εσωτερικό σώμα δεξαμενών, και τείνει σε 5° στην κατεύθυνση του λιμένα απαλλαγής, ο οποίος είναι κατάλληλος για τον καθαρισμό του υλικού χωρίς στασιμότητα.
8. Μορφή σακακιών: πλήρες σακάκι, που χρησιμοποιείται για να προσθέσει το έλαιο ή το νερό μεταφοράς θερμότητας για να επιτύχει το σκοπό και κατά τη διάρκεια της εργασίας.
9. Υλικό μόνωσης: Το γεμίζουν με το μαλλί μαργαριταριών, το μαλλί βράχου ή το πολυουρεθάνιο που χύνουν και που αφρίζουν για να διατηρήσει τη διαφορά θερμοκρασίας με το εξωτερικό, και να επιτύχει την επίδραση της μόνωσης θερμότητας.
10. Επεξεργασία επιφάνειας του εξωτερικού κοχυλιού: στίλβωση καθρεφτών ή αρχικό χρώμα 2B ματ ή επεξεργασία επιφάνειας μεταλλινών 2B.
11. Ανακατώνοντας συσκευή: Ανακάτωμα στο κέντρο της κορυφής. Ο άξονας παραγωγής του μειωτή και ο άξονας του κουπιού ανακατώματος συνδέονται με τα loopers, το οποίο είναι κατάλληλο για την αποσύνθεση και τον καθαρισμό.
12. Ανακατώνοντας ταχύτητα: 15~120r/min (σταθερής ταχύτητας) ανακατώνοντας τύπος κουπιών: τύπος πλαισίων, τύπος αγκύρων, τύπος λεπίδων, τύπος στροβίλων, κ.λπ. (σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας).
13. Διαμόρφωση εξοπλισμού: ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου, μετρητής θερμοκρασίας, υλική και υγρή κολπίσκος και έξοδος, μέσοι κολπίσκος και έξοδος (κολπίσκος και έξοδος πετρελαίου), διέξοδος (τρύπα διαρροών πετρελαίου), κ.λπ.
14. Υλικό: εσωτερική δεξαμενή SUS304 ή SUS316L το σακάκι είναι q235-β ή SUS304 το εξωτερικό προστατευτικό κοχύλι είναι SUS304.
15. Το άνοιγμα διαδικασίας κάθε σωλήνα κολπίσκων και εξόδου και η θέση συγκόλλησης της εσωτερικής δεξαμενής υιοθετούν τη μετάβαση τόξων της να βάλουν φλάντζα διαδικασίας, η οποία είναι ομαλή και εύκολο να καθαριστεί χωρίς νεκρές γωνίες, και η εμφάνιση είναι όμορφη.
 

Το ηλεκτρικό σακάκι θέρμανσης που αναμιγνύει τη δεξαμενή χρησιμοποιείται να αναμίξει το υλικό όπως το χυμό, γάλα, ποτό, χημικές ουσίες, καλλυντικά και ούτω καθεξής.

Η μέθοδος θέρμανσης είναι να θερμαθεί το μέσο θέρμανσης από τον ηλεκτρικό σωλήνα θέρμανσης που εγκαθίσταται στο σακάκι του σώματος δεξαμενών για να παραγάγει την ενέργεια θερμότητας για να θερμάνει έμμεσα το υλικό στη δεξαμενή.

Λόγω της ομοιόμορφης θέρμανσης, της υψηλής θερμοκρασίας χρήσης (μέχρι 300℃), της γρήγορης ταχύτητας θέρμανσης, του ακριβούς ελέγχου θερμοκρασίας, της χαμηλής πίεσης και της υψηλής θερμικής αποδοτικότητάς του, το πετρέλαιο μεταφοράς θερμότητας χρησιμοποιείται ευρέως ως μέσο θέρμανσης σε τέτοιο εξοπλισμό.

 

Συμπερίληψη:

1, γρήγορη ανοικτή καταπακτή στην κορυφή

2, αντι αφρίζοντας υγρός κολπίσκος,

3, καθαρίζοντας κεφάλι CIP,

4, αναπνευστική συσκευή απόδειξης σκόνης,

5, μετρητής μοχλών γυαλιού

6, βαλβίδα δειγματοληψίας

7, αντι περιστροφική έξοδος ροής

8, χαμηλός υγρός αισθητήρας μοχλών

9, διευθετήσιμη στάση ύψους

10, έκλιναν τον ταραχοποιό κουπιών

11, σωλήνας θέρμανσης

 
Παράμετροι 500L και 1000L μας 3 ηλεκτρικών στρώματα σακακιών θέρμανσης που αναμιγνύουν τη δεξαμενή:
Ικανότητα 500LPH 1000LPH
Υλικό SUS304
Πίεση Κενός-0.6Mpa
Δομή εσωτερικό στρώμα layer+jacket layer+middle layer+insulation+outer
Τρόπος θέρμανσης Ηλεκτρική θέρμανση
Δύναμη θέρμανσης (KW) 12KW 24KW
Δύναμη μηχανών (KW) 0,75 0,75
Ταχύτητα μηχανών (περιστροφή/λεπτό) 35
Εσωτερικό πάχος (χιλ.) 3
Πάχος σακακιών (χιλ.) 50
Μέσο πάχος στρώματος (χιλ.) 2
Πάχος μόνωσης (χιλ.) 50
Εξωτερικό πάχος (χιλ.) 2
Υλικό μόνωσης Αφρός πολυουρεθάνιου
Διάμετρος καταπακτών (χιλ.) 400
Διάμετρος του inlet&outlet (χιλ.) 38
Διάσταση του σώματος δεξαμενών (D*H) (χιλ.) 800*1000 1100*1220
Συνολικό ύψος (χιλ.) 2100 2420
Βάρος (κλ) 310 400
3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών 0
3 θερμική δεξαμενή συνδυασμού θερμότητας πετρελαίου στρώματος για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γεμίζοντας γραμμή ποτών 1

Στοιχεία επικοινωνίας
ZhangJiaGang City BOTTLING machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8615737466736

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Κωμόπολη JinGang, πόλη Zhangjiagang, επαρχία JiangSu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Κωμόπολη LeYu, πόλη Zhangjiagang, επαρχία JiangSu, Κίνα